Zuid-Kennemerland

Nieuwjaarsboodschap

Het jaar 2023 zit er weer bijna op en terugkijkend kan ik wel zeggen dat het weer een afwisselend jaar was. Een droge maand juni, storm Poly op 5 juli, kletsnatte maanden oktober en november. Gelukkig hadden we met tuinbezoeken dit jaar geen last van te droge tuinen, die niet meer bezocht konden worden.

Ons bestuur is weer op sterkte met de komst van een nieuwe penningmeester, namelijk Paul Ongenae.
Wij zijn best happy met de respons op de enquête, die Paul heeft uitgezet, maar kunnen pas begin volgend jaar de analyse met u delen.
Tot 31 december kan deze nog steeds worden ingevuld en opgestuurd.
Deze Nieuwsbrief is niet meer gesealed. Dit heeft niet alleen te maken met milieu maar ook met een hele lastige PostNL, die elke keer weer andere eisen stelt. Hoop dat de Nieuwsbrief ongeschonden bij u in de bus ligt. 
Twee van de drie dagtochten zijn geregeld. Op 7 en 8 juni gaan we naar midden en noord Limburg en op de terugweg langs kweker Marcel de Wagt, die op 8 februari ook een lezing bij ons gaat houden. Op 12 juli gaan we naar de Flevopolder en aan de dagtocht in augustus wordt nog gewerkt. Noteert u maar vast de data. Als laatste dan het landelijk open tuinen weekend 15 en 16 juni waar we ons voor gaan inspannen om een programma in elkaar te zetten. Rest mij u allen namens het bestuur hele fijne feestdagen te wensen en op 11 januari na afloop van onze eerste lezing te proosten op een groen en vreedzaam 2024

                 Namens het bestuur - Inge Retra voorzitter 

 

redactie: gepubliceerd in december 2023.