Zuid-Kennemerland

Welkom bij Groei & Bloei
Zuid-Kennemerland

Uitgelicht

Gevolgen Corona virus.
Vanwege de beperkingen door het corona virus heeft ons bestuur helaas moeten besluiten alle geplande activiteiten uit onze agenda te schrappen. Zo zullen er dit jaar geen dagtochten worden georganiseerd; ook de tweedaagse tocht en de buitenlandreis vervalt. Vooralsnog staan er in het najaar geen lezingen op het programma.
Via deze website en ons e-mail bestand houden we u zo veel mogelijk op de hoogte. 

U kunt foto's en kleine filmpjes opsturen naar de webmaster; zo kunnen we toch nog elkaar tuinen en balkons bewonderen.  We zijn nog aan het experimenteren, dus foto's en/of filmpjes kunnen verschijnen en wellicht weer verdwijnen. 
Bekijk onze tuinen in Voorjaar in mei. 

Groei & Bloei Zuid-Kennemerland is een gezellige en actieve vereniging van hobbytuiniers. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Ook is er elk jaar een groepsreis naar het buitenland. Voor de liefhebbers organiseren we bovendien vier maal per jaar, in elk seizoen, een workshop bloemschikken. En dan is er nog de plantenruilbeurs in het voor- en najaar. We richten ons vooral op siertuinen, maar ook de enthousiaste moestuiniers onder ons komen aan hun trekken.

In het algemeen zijn onze activiteiten alleen bestemd voor leden. Leden kunnen echter bij voldoende plaats een introducé meenemen naar de lezingen en op de reisjes in binnen- en buitenland. Onze leden ontvangen zes maal per jaar de nieuwsbrief van onze afdeling. Leden kunnen kiezen voor de gedrukte en/of de digitale versie. 

Kijkt u nog eens verder op onze website. Bovenaan op deze homepage vindt u verdere informatie. (Met smallere schermen moet u wellicht een menu uitklappen via een blokje met drie streepjes bovenaan deze pagina). Onder Activiteiten vindt u bijvoorbeeld onze jaarprogramma's. Bij terugblikken leuke bijdragen over recente activiteiten; vaak met fraaie foto's. GroeninfoFoto's en Agenda (zie hieronder) spreken voor zich. Bij Over Ons vindt u kort iets over onze historie en de huidige situatie. Onder Diversen vindt u informatie over enkele praktische en/of bijzondere zaken. 

Voor uw eventuele commentaar op de website bel (0235245519) of stuur een e-mail naar de webmaster Chris Cornet. 

Onlangs of binnenkort op het programma (zie ook onze Nieuwsbrief en hieronder de Agenda ’ 

15 mei: Gardenista (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

30 juni t/m 4 juli; 5 daagse buitenlandreis naar Sleeswijk Holstein  (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

 

 

 

 

 

 

Tuinlog

05 Jun

Anneke Duyvesteijn

Een Golden Apeldoorn, maar dan anders (3) Blik op...

31 May

Anneke Duyvesteijn

Een Golden Apeldoorn (2) - Blik op de Tuin no. 956

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden