Afdeling Zuid-Kennemerland organiseert vele activiteiten.

U vindt hier informatie over bloemschikken en de jaarprogramma's van 2018, 2019 en 2020. Onder de tabbladen Foto's en Terugblikken vindt u vaak meer over de afgelopen activiteiten. Onder Agenda vindt u de data en details van de toekomstige activiteiten, voorzover geregeld. Het jaarverslag van 2019 staat onder 'Over Ons'.

Let op:

Wij maken foto’s bij activiteiten: Op de foto’s staan soms enige deelnemers aan die activiteiten. Enkele van deze foto’s plaatsen wij op onze website of nemen wij op in onze nieuwsbrief om de sfeer tijdens onze activiteiten weer te geven. Door uw deelname aan onze activiteiten, geeft u toestemming tot openbaarmaking van deze foto’s. Wilt u beslist niet herkenbaar op de foto dan gelieve u dit van te voren aan te geven.

N.B. de meeste activiteiten zijn alleen voor leden op vertoon van hun ledenpas.