Zuid-Kennemerland

Mededelingen van het bestuur

Uit de laatste Nieuwsbrief:

Het jaar 2020 zit er bijna op en ik moet zeggen, ik vind het niet zo erg. 2020, het was zo’n mooi getal; het zou vast een mooi jaar worden. Maar toen kwam Cor Ona zoals Jasker Kamp, de hoofdredacteur van ons tijdschrift Groei&Bloei hem in zijn redactioneel van december heeft gedoopt, om het hoekje kijken en gooide al onze plannen in de prullenbak.

Via onze website hebben we getracht nog een beetje contact te houden met onze leden en gelukkig dat we nog wat avondtuinbezoeken konden realiseren in de grotere tuinen in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en zelfs Halfweg en Zwanenburg. Wij zijn de tuineigenaren hiervoor zeer erkentelijk.

Wat boften wij dat wij onze energie kwijt konden in de tuin, daar gold gelukkig geen lockdown voor. Niet alleen de frisse lucht maar ook beweging is goed voor onze gezondheid. Het aspect van gezond leven (bewegen en goede voeding) miste ik totaal in persconferenties. Ja, 10 seconden kon Hugo de Jonge er even op wijzen tijdens de laatste persconferentie. Misschien helpt het wel mede het virus buiten de deur te houden. Voorlopig staan alleen Gardenista en onze buitenlandreis genoteerd als activiteit. De overige activiteiten melden we per mail als er weer zicht op is. Wij hebben zo’n zin om alles weer op te starten. Het was zo saai zonder jullie.

Namens het bestuur wens ik jullie allen fijne feestdagen en hef het glas op vooral een gezond 2021 waarin we elkaar hopelijk de hand weer kunnen schudden of sterker nog kunnen omarmen.

Inge Retra, ad interim voorzitter

Wie weet hoe het nieuwe jaar zich gaat ontwikkelen, het blijft koffiedik kijken. U ontvangt nieuwe, aangepaste of afgelaste activiteiten per mail. U kunt deze informatie ook op onze website vinden: groei.zuid-kennemerland.nl.

Activiteiten onder voorbehoud.

Gardenista: 2021 Laag Zuthem
Buitenlandreis 29 juni - 3 juli Sleeswijk Holstein, Duitsland.