Bloemschikken in Zuid-Kennemerland

Vanaf het jaar 2016 begeleidt onze bloemstyliste Nicky Markslag uit Aalsmeer ons tot prachtige creaties. Voor het voorbeeld dat zij aandraagt krijgen wij advies in de techniek en we krijgen handige tips om onze eigen creatie in goede balans te brengen.
Nicky brengt de basis en de bepalende bloemen voor het betreffende stuk mee; het overige wordt door Groei & Bloei verzorgd.

Het aantal en de samenstelling van de deelnemers van de workshop varieert. Deelnemen staat vrij, u verplicht zich niet tot een reeks. De workshops worden aangegeven op de website en in de 2-maandelijkse Nieuwsbrief voor de leden. De kosten variëren van ca 30-35 euro voor leden of niet-leden. De huidige locatie van de workshops is de BSV, de Bloemendaalse School Vereniging te Bloemendaal.

Oktober 2016: herfststuk
December 2016: Kerstworkshop
Nicky Markslag
Voorjaarsworkshop maart 2017