foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Kennemerland

Groei & Bloei Zuid-Kennemerland is een gezellige en actieve vereniging van hobbytuiniers. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Ook is er elk jaar een groepsreis naar het buitenland. Voor de liefhebbers organiseren we bovendien vier maal per jaar, in elk seizoen, een workshop bloemschikken. En dan is er nog de plantenruilbeurs in het voor- en najaar. We richten ons vooral op siertuinen, maar ook de enthousiaste moestuiniers onder ons komen aan hun trekken.

De meeste activiteiten zijn alleen bestemd voor leden, maar de lezingen in het winterseizoen zijn vaak ook toegankelijk voor niet-leden. Tevens kunnen leden bij voldoende plaats een introducé meenemen op de reisjes in binnen- en buitenland.

Onze leden ontvangen zes maal per jaar de nieuwsbrief van onze afdeling. Leden kunnen kiezen voor de gedrukte en/of de digitale versie. 

Het werkgebied van Groei & Bloei Zuid-Kennemerland bestrijkt het gebied ten zuiden van het Noordzeekanaal tot en met Bennebroek. De oostgrens wordt gevormd door het Spaarne en de Ringvaart, maar Zwanenburg, aan de andere kant van de Ringvaart, hoort er ook nog bij.

Kijkt u nog eens verder op onze website. Op deze homepage kunt u ook Opens internal link in current windowbestuursleden en andere vrijwilligers vinden; laatste updates laten we leeg, omdat we deze website zeer regelmatig bijhouden. Onder Activiteiten & Actueel vindt u bijvoorbeeld ons Opens internal link in current windowjaarprogramma; Groentips & Info, Agenda en Foto's spreken voor zich. Bij Diversen ziet u onder andere Opens internal link in current windowterugblikken op recente activiteiten en praktische informatie. 

Onlangs of binnenkort op het programma (zie ook onze Nieuwsbrief en de Opens internal link in current windowagenda 

25 februari; avond voor nieuwe leden (zie de Opens internal link in current windowagenda

27 februari en 13 maart; theorie biologisch dynamisch moestuinieren (zie de Opens internal link in current windowagenda

23 maart; rondleiding stinzenplanten op Thijsse's Hof (zie de Opens internal link in current windowagenda

7 april; Workshop zaaien (zie de Opens internal link in current windowagenda)

12 t/m 16 september; tuinenreis naar Normandië (zie de Opens internal link in current windowagenda

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

22
Feb
Een groen visioen - Blik op de tuin (890)
20
Feb
Paars Gras