foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Kennemerland

Groei & Bloei Zuid-Kennemerland is een gezellige en actieve vereniging van hobbytuiniers. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Ook is er elk jaar een groepsreis naar het buitenland. Voor de liefhebbers organiseren we bovendien vier maal per jaar, in elk seizoen, een workshop bloemschikken. En dan is er nog de plantenruilbeurs in het voor- en najaar. We richten ons vooral op siertuinen, maar ook de enthousiaste moestuiniers onder ons komen aan hun trekken.

De meeste activiteiten zijn alleen bestemd voor leden, maar de lezingen in het winterseizoen zijn vaak ook toegankelijk voor niet-leden. Tevens kunnen leden bij voldoende plaats een introducé meenemen op de reisjes in binnen- en buitenland.

Het werkgebied van Groei & Bloei Zuid-Kennemerland bestrijkt het gebied ten zuiden van het Noordzeekanaal tot en met Bennebroek. De oostgrens wordt gevormd door het Spaarne en de Ringvaart, maar Zwanenburg, aan de andere kant van de Ringvaart, hoort er ook nog bij.

Kijkt u nog eens verder op onze website. Op deze homepage kunt u ook Opens internal link in current windowbestuursleden en andere vrijwilligers vinden; laatste updates laten we leeg, omdat we deze website zeer regelmatig bijhouden. Onder Activiteiten & Actueel vindt u bijvoorbeeld ons Opens internal link in current windowjaarprogramma; Groentips & Info, Agenda en Foto's spreken voor zich. Bij Diversen ziet u onder andere Opens internal link in current windowterugblikken op recente activiteiten en praktische informatie. 

Onlangs of binnenkort op het programma (zie ook onze Nieuwsbrief en de Opens internal link in current windowagenda): 

op 16 oktober bloemschikken, bollenmand maken ( zie Opens internal link in current windowagenda)

op 20 oktober plantenruilbeurs bij Hans en Hanky Stolvoort (zie Opens internal link in current windowagenda


 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Oct
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)
11
Oct
HOP