Zuid-Kennemerland

Bio Bloembollen Event 28 oktober

Beleef de natuur bij Natural Bulbs in Hillegom 

Natural Bulbs, specialist in biologische bloembollen, opent op 28 oktober haar deuren voor
het ‘Bio Bloembollen’ evenement. Tijdens dit unieke event kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en kennismaken met de wereld van biologische bloembollenteelt. 

Natural Bulbs nodigt tuinliefhebbers van alle leeftijden uit om tussen 10:00 uur & 13:15 uur of tussen 13:45 uur & 17:00 uur tegen een toegangsprijs van slechts €5,- de wereld van ecologisch tuinieren te verkennen. Leer waardevolle tips en tricks en ontdek hoe je jouw tuin op een milieuvriendelijke manier kunt onderhouden. 
“Met het ‘Bio Bloembollen’ evenement willen we mensen laten kennismaken met de schoonheid en voordelen van biologische bloembollenteelt”, aldus Robert Heemskerk, directeur van Natural Bulbs. “Bezoekers krijgen de kans om onze biologische bloembollen te ontdekken en meer te leren over onze duurzame processen.” 
Tijdens het evenement kunnen bezoekers interactieve lezingen bijwonen (Floor Korte, schrijver van de boeken ’De Moestuin’ en ‘De Groene Tuin” en Carien van Boxtel, tuinontwerpster), een Workshop Mozaïek bloempot maken met Annemarie Sybrandy en een rondleiding krijgen bij Natural Bulbs. Daarnaast kunnen ze ook biologische bloembollen aanschaffen om hun tuinen op een milieuvriendelijke en gezonde manier te verfraaien. 

Voor meer informatie over het evenement en Natural Bulbs: www.naturalbulbs.nl/natural-bulbs-event 

Bezoekadres: Noorderlaan 26, 2182 GZ Hillegom