Erelid Knoll 100 jaar in januari 2020.

100 jaar in januari. Gefeliciteerd!

De heer A. Knoll, wordt bij leven en welzijn op 4 januari 2020 100 jaar. Hij is al sinds mensenheugenis lid van Groei&Bloei, heeft in het verre verleden lezingen en dia voorstellingen gegeven en zelfs een kleine 30 jaar in het bestuur gezeten.
Is erelid van Groei&Bloei maar weigerde dat het blad gratis bezorgd zou worden, hij wilde zoals elk lid gewoon betalen!

De heer Knoll woont in een verzorgingscentrum in Zuid Scharwoude (onder de rook van Alkmaar). Hij heeft zich de afgelopen periode ingezet om de aanwezige binnentuin naar zijn hand te zetten. De laatste paar jaar is het echter wat minder met soepel bewegen en zijn gezichtsvermogen laat te wensen over. Hij heeft het nu overgelaten aan een aantal vrijwilligers. Het blad Groei&Bloei leest hij nog steeds met veel genoegen met behulp van een beeldschermloep. Met, zoals wij hem kennen, regelmatig nuttige opmerkingen en soms wat brommerig commentaar.

Groetend, Jaap Budding en zijn dochter Jetty Budding-Knoll