Tuinbezoek op donderdag 13 augustus

Kosten lid:

Locatie:

Haarlem Zuid Heemstede

Op donderdag 13 augustus bezoeken we twee tuinen op de grens van Heemstede en Haarlem-Zuid. U kunt zich opgeven op woensdag 12 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur, telefoon 023-5287217.
We bezoeken de tuinen in twee groepen van maximaal 15 deelnemers, die steeds om 19.00 van de verzamelpunten vertrekken. De groepen blijven maximaal drie kwartier in de eerste tuin.

Neem wel de onderstaande coronaregels in acht.

Meer info:

CORONAREGELS:
A Houdt anderhalve meter afstand!
B Meldt je niet aan/kom niet als je een van de volgende vragen met ja moet beantwoorden:
   1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
   2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?