Programma 2020

Lezingen / Presentaties

Op verzoek hadden we dit jaar de lezing-avonden op verschillende dagen ingepland, zodat het voor een groter aantal leden mogelijk zou zijn om deze avonden te bezoeken. De lezingen begonnen om 20:00 uur, de zaal was open vanaf 19:30 uur; toegang gratis. Locatie: wzc De Blinkert, zaal De Duinpan, Rockaertshof 66, 2015 ED Haarlem.

dinsdag 14 januari: lezing door Cor Bras van WicoPlanten;  ‘Vaste planten in de praktijk’.

maandag 10 februari:  lezing door Wessel van Schagen – presentatie: ‘de moestuin’, voor de ervaren tuinder.

zaterdag 22 februari: Sneeuwklokjes- en akonieten dagtocht naar Vorden en Wolfheze.

dinsdag 10 maart: lezing door Piet Boersma; ‘Tuinen in Engeland’ in 3-D. (19:30 uur ALV)

Vanaf half maart werden we wereldwijd getroffen door de Corona pandemie; daardoor moesten we helaas aanvankelijk ons programma geheel opschorten. Gelukkig konden we in de zomer enkele aciviteiten weer voorzichtig starten.

zaterdag 21 maart: snoeien met Jaap (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

zaterdag 28 maart: Aktie: tegel eruit, plant erin (landelijke activiteit zonder Groei&Bloei)

zaterdag 4 april: Paasworkshop met Nicky Markslag  (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

zondag 5 april: Workshop zaaien van een- en tweejarigen  (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

donderdag 16 april: lezing door Hans van Wieren – presentatie: ‘Balkontuinen Anno nu’. (uitgesteld vanwege corona maatregelen)

zaterdag 18 april: WNK Bloemschikken (‘De Nieuwe Bavo Bloeit’) (uitgesteld vanwege corona maatregelen)

18/19 april: De Lentemarkt (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

zaterdag 25 april: Plantenruilbeurs  (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

vrijdag 8 mei: Excursie naar heempark De Braak in Amstelveen  (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

vrijdag 15 mei: Gardenista (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

woensdag 17 juni: tuinbezoek Zwanenburg (voorzichtige start van onze activiteiten)

vrijdag 19 juni: Bezoek Hortus Alkmaar (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

dinsdag 23 juni: herhaling programma van 17 juni

30 juni t/m 4 juli: 5 daagse buitenlandreis naar Sleeswijk Holstein (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

donderdag 2 juli: bezoek aan twee tuinen in Bloemendaal  (voorzichtige voorzetting van onze activiteiten)

Op maandag 13 juli: bezoek aan twee tuinen in Heemstede (voorzichtige voortzetting van onze activiteiten)

24 juli: dagtocht Utrecht (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

Op donderdag 30 juli: bezoek aan twee tuinen in Aerdenhout (voorzichtige voortzetting van onze activiteiten)

8 augustus: Zomerstek met Jaap (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

donderdag 13 augustus: bezoek aan twee tuinen op de grens van Haarlem Zuid en Heemstede (voorzichtige voortzetting van onze activiteiten)

vrijdag 14 augustus: herhaling programma van 13 augustus

21/22 augustus: tweedaagse Noord Brabant en Noord Limburg (geannuleerd vanwege corona maatregelen)

donderdag 27 augustus: bezoek aan twee tuinen in Aerdenhout (voorzichtige voortzetting van onze activiteiten)

maandag 31 augustus: herhaling programma van 27 augustus

donderdag 17 september: we bezoeken een grote tuin in Santpoort (helaas geannuleerd vanwege ziekte)

donderdag 24 september: we bezoeken (in de morgen) twee tuinen in Heemstede (voorzichtige voortzetting van onze activiteiten)

Helaas moest vanaf begin oktober door de strengere maatregelen ons normale programma voor de rest van het jaar 2020 vervallen. Wel is er nog een online workshop van Nicky Markslag in november!

zaterdag 24 oktober: Plantenruilbeurs bij Hans en Hanky Stolvoort (helaas toch geannuleerd vanwege de strenge regels vanaf begin oktober)

oktober, lezing (onmogelijk vanwege strengere maatregelen)

november, lezing (onmogelijk vanwege strengere maatregelen)