Herfst Workshop opdracht voor thuis via Youtube filmpje

Dag Dames en Heren! Goed geluisterd naar Rutte? Aldus.. ja we schaatsen op dunner ijs, dus de workshops op de BSV mogen niet doorgaan. Maar Nicky heeft een super oplossing bedacht. We kunnen thuis een workshop gaan volgen via Youtube. Hoe leuk! Nicky heeft deze week een heel leuk laag tafel herfststuk gemaakt. Nicky kan u het vertellen: het is een simpel gemaakt filmpje met echt duidelijke uitleg! U kunt er thuis goed mee aan de slag.

Wat krijgt u:

• Bloemen, platmos, oasis, draad, kippengaas en ondergrond. Zie foto’s.

• Deze moet u wel even komen ophalen bij Paulout in  Bloemendaal. Ophalen vanaf 5 november. Hoe laat krijgt u door per mail of app. Overleg is altijd mogelijk

• Thuis kunt u er nog een leuk dienblad, houtblok of bijv. spiegel ter bescherming van uw tafel onderzetten!

• Per app of per mail krijgt u op donderdag 5 november een link naar een privé Youtube filmpje. Let op: dit filmpje is maandag 9 november niet meer actief!

U kunt zelf ook extra materiaal verzamelen

- Bessen, rozenbottel of een andere lange tak (ca 50 cm)
- Vruchten of pompoentjes max 15 cm doorsnede en ongeveer 3 stuks
- Hortensiabollen
- Eventueel bolmos, de platmos krijgt u van Nicky.
- Leuk eikenblad of een ander mooi gekleurd blad. In het filmpje noemt Nicky dit scindapsus maar u gebruikt uw blad van buiten
- En eventueel kleine windlichtjes klaarzetten, want het is zo gezellig om licht in huis te halen..

Dit is het, het lijkt ons helemaal leuk!

Opgeven t/m zondag 1 november

Mail naar:  bloei(at)vanwessem.net, of telefoon  023-5254753.

Kosten 28 euro (voor leden en ook voor niet-leden).

Graag per omgaande overmaken naar NL86 INGB 0000475809 tnv Groei & Bloei Zuid-Kennemerland.

Lieve bloemengroet. Maak er wat moois van!

Verwonder je over kleine dingen en tel je zegeningen... dat houdt de gezondheid goed,

Nicky, Carla en Paulout